Business

Endomines järjesteli rahoitusta Karjalan kultalinjan ja Pampalon varalle


Endomines AB :n tytäryhtiö Endomines Finland on sopinut suomalaisen sijoittajaryhmän kanssa rahoitusjärjestelystä sisältäen yhteensä 3,3–3,6 miljoonan euron uuden lainarahoituksen.

”Olemme hyvin tyytyväisiä tekemästämme rahoitussopimuksesta. Tällä rahoituksella toteutamme strategiaamme ja aloitamme toimenpiteitä Karjalan kultalinjalla. Lisäksi syvennämme Pampalon kaivosta 60 m nykyisen toimintatason alapuolelle”, toimitusjohtaja Kari Vyhtinen toteaa.

Lisäksi Endomines on alustavasti sopinut 2021 järjestettyjen lainojen 2022 maksettavaksi erääntyvien korkojen sekä 1,6 miljoonan euron siltalainan sekä muiden korkojen ja rahoituskulujen korkojen konvertoinnista uudeksi lainaksi. Uudeksi lainaksi konvertoitava määrä on yhteensä 3,8 miljoonaa euroa korkeimmillaan.

Rahoitusjärjestelyllä on 24 kuukauden maturiteetti ja 10 prosentin vuosikorko sekä 5 prosentin järjestelypalkkio uudelle rahoitukselle.

”Rahoitussopimuksen mukaisesti Endomines Finland on sitoutunut siihen, että lainanantajilla on pääsääntöisesti oikeus muuntaa laina osittain tai kokonaan Endominesin osakkeiksi 12 kuukautta lainan noston jälkeen 0,20 euron osakekohtaisella merkintähinnalla.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.